Nieuw: Flex Card

Ultieme vrijheid en gemak, zonder verplichting of contract

Met de Flex Card geniet je van ultieme flexibiliteit en gemak. Maak jouw werkdag productiever en comfortabeler met de Flex Card van The Sandbox!

Ben je op zoek naar meer flexibiliteit in je werkweek? Wil je kunnen werken waar je wilt, wanneer je wilt? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de Flex Card van The Sandbox!

Eenvoudig schakelen tussen verschillende ruimtes

Met onze Flex Card krijg je toegang tot al onze werkplekken en ruimtes met slechts één tegoed. Of je nu een rustige werkplek nodig hebt voor een coachingsessie, een bureau met uitzicht op de Euromast, of een private office voor belangrijke calls, met de Flex Card kan het allemaal!

Online boeken met real-time beschikbaarheid

De Flex Card biedt je de vrijheid om je werkdag volledig naar eigen wens in te richten. Kies uit onze lichte desks met prachtig uitzicht of ga voor een zit/sta bureau. Heb je een afspraak of coachingsessie? Reserveer dan eenvoudig via ons online boekingssysteem een coaching ruimte of meeting room. Je ziet meteen de (real-time) beschikbaarheid. Wil je echt ongestoord werken, boek dan een private office voor een paar uurtjes.

Introductieaanbieding

In januari ontvang je met de code FLEX-24 €8 extra tegoed op jouw Flex Card! Dat betekent een paar uur gratis werken aan een desk of 2 uur gratis gebruik van een office. Profiteer nu van deze speciale aanbieding!

Koop jouw Flex Card via onderstaande button.

Vorige
Vorige

Blog: Het belang van natuurlijk licht voor een productieve werkdag of vergadering

Volgende
Volgende

Nieuwe tarieven (2024)